Disclaimer

Fitnessbaas is eigendom van Galaxy Media, te vinden bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 55585795. Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder omschreven. De website bevat informatieve artikelen over fitness, voeding, gezondheid en lifestyle voor een breed publiek.

Algemene voorwaarden

Fitnessbaas.nl is niet verantwoordelijk voor schade, op wat voor manier dan ook, tijdens het uitvoeren van fitness oefeningen of andere manieren van sport en beweging. Al onze schema’s en oefeningen dienen onder deskundige begeleiding te gebeuren. Schakel vooraf een arts in om de mate van belasting voor uw lichaam te weten. Sporten is op eigen risico. Onze artikelen worden met zorg samengesteld, waarbij bronnen en ervaring door erkende fitnesstrainers worden gebruikt in de totstandkoming van onze artikelen. Ondanks deze deskundigheid kan het voorkomen dat artikelen niet volledig of niet juist zijn. Fitnessbaas.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade door gebruik van onze website.

Onze website bevat links naar websites van derden bevatten. Fitnessbaas.nl heeft deze links geplaatst omdat het als meerwaarde wordt gezien voor onze bezoekers. Fitnessbaas.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden. Wanneer u via onze website door middel van een affiliate link een product koopt bij een website van derden, gelden de algemene voorwaarden van het desbetreffende product of bedrijf en niet de algemene voorwaarden van Fitnessbaas.nl.

Gebruikers hebben de mogelijkheid te reageren onder de berichten. Beledigingen, racisme, discriminatie en andere aanstootgevende reacties worden niet toegelaten en zullen worden verwijderd. Fitnessbaas.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van derden.

Copyright

Op de content op deze website berust copyright. De artikelen op deze website zijn eigendom van Galaxy Media en mogen op geen enkele wijze gekopieerd of anderszins gebruikt worden. Bij overtreding van het copyright op deze pagina zullen wij ons berusten op mogelijke vervolgstappen. De foto’s op deze website zijn of eigendom van Galaxy Media of zijn voorzien van een Creative Commons licentie, waarbij we gebruikmaken van public domain foto’s. Indien een andere Creative Commons licentie van toepassing is wordt dit vermeld op de desbetreffende pagina waar de foto op staat afgebeeld. Het is niet toegestaan foto’s of content commercieel te downloaden, verspreiden, printen of anderszins te gebruiken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Fitnessbaas.nl of eventueel andere rechthebbenden.