Nederlandse Fitness Youtubers

Combineer je fitness hobby met het kijken van Youtube video’s. In Nederland hebben we verschillende fitness kanalen die niet alleen leuk zijn om te volgen, maar ook nog eens leerzaam kunnen zijn. Vaak opgezet door Personal Trainers en dus bevatten de meeste video’s veel tips over fitness en voeding. Tips die je direct zelf weer in de praktijk kunt brengen in je eigen leefstijl. Welke Nederlandse Fitness Youtubers zijn leuk om te volgen? We zetten er enkele op een rijtje:

Student Aesthetics

Student Aesthetics is het kanaal van Merijn Schoeber. 2 jaar geleden nog een klein onbeduidend fitness kanaal. Vandaag de dag de grootste Nederlandse Fitness Youtuber die bijna de 100000 abonnees aantikt. Dat komt mede doordat zijn video’s in het engels zijn, waardoor het niet alleen geschikt is voor de Nederlandse doelgroep, maar ook internationaal. Aan bod komen zijn fitness routine, “Full day of eating” video’s en travel en lifestyle.

Anthony Kruijver Fitness

Anthony timmert hard aan de weg met zijn volledig Nederlandstalig Fitness kanaal. Anthony is personal trainer in Amsterdam en toont regelmatig nieuwe trainingsschema’s, voedingsvlogs, strength battles en eating challenges. Zijn motivational video’s kunnen je op weg helpen als je zelf even in een dipje zit en de motivatie mist om door te gaan met je trainingen. Geen zin of tijd om in de sportschool te trainen? Anthony post regelmatig video’s over thuis trainingen.

Renato Fitness

Het Youtube fitness kanaal “Renato Fitness” is van fitness trainer en CrossFit Helmond eigenaar Renato van Bloemenhuis. Geen “Day in the life” video’s, maar veel informatie over fitness en conditietraining. Heb je ergens een vraag over? Grote kans dat Renato het in een video al uitgelegd heeft. Na enkele maanden van afwezigheid is Renato weer begonnen met het uploaden van nieuwe video’s.

Dutch Fitness Community

Het fitness youtube kanaal “Dutch Fitness Community” is van personal trainer Nick de Zeeuw. Naast veel informatieve video’s over fitnessoefeningen, fitnesschema’s, voeding en supplementen krijg je ook een inkijkje in het trainen van enkele van zijn klanten. Hoe gaat het er nu echt aan toe als je les krijgt van een personal trainer?

Welke Nederlandse Fitness Youtubers volg jij?

Naast de Nederlandse Fitness Youtubers zijn er internationaal ook veel grote fitness kanalen die je kunt volgen. Hier komen we in een toekomstig artikel uitgebreid op terug. Weet jij nog goede aanvullingen op dit rijtje met Nederlandse Fitness Youtubers die je moet volgen? Laat een reactie achter!

Fitnessbaas

De fitnessbaas is een echte eindbaas. Wekelijks schrijft hij artikelen over fitness, voeding en gezondheid voor fitnessbaas.nl. Geen moeilijke taal of loze beloftes. De fitnessbaas zegt waar het op staat.

Reageer op dit artikel

Loading Facebook Comments ...