Mars eiwitpoeder en eiwitrepen

Jouw gezonde lifestyle laat heus nog wel ruimte over voor een lekkere candybar op zijn tijd, maar grote kans dat je liever kiest voor een goede kwaliteit eiwitreep of eiwitpoeder. Lang niet alle eiwitrepen en/of eiwitpoeder smaken echter even goed. Een Mars, Snickers, Bounty of een andere candybar smaken nu eenmaal veel lekkerder, maar daarmee behaal je niet de zo gewilde progressie. De traditionele candybars hebben altijd een tekort aan eiwitten en veel suiker en vet. Hierdoor zijn ze niet ideaal voor het behalen van je doelen, alhoewel je ze natuurlijk altijd goed in kunt plannen door het tellen van je macro’s.

Eiwitrepen van Mars, Snickers en Bounty

Het bedrijf achter de gewilde candybars komt daarom met wat nieuws om ook alle mensen met een fitte lifestyle te helpen met hun lekkere trek. Nu beschikbaar zijn de Mars, Snickers en Bounty eiwitrepen met respectievelijk 19, 18 en 19 gram eiwit per reep! Ook zijn deze eiwitrepen van Mars, Snickers en Bounty voorzien van 37% minder suiker dan een gewone candybar. Alle repen zitten qua calorieën net onder de 200, waardoor je ze gemakkelijk als tussendoortje kunt nemen. Ben je wel klaar met die droge hap van slechte kwaliteit eiwitrepen? Probeer dan deze eiwitrijke candybars eens. De repen zijn verkrijgbaar in een doos met 18 stuks bij XXLNutrition. Klik op de reep van je keuze om direct naar de juiste pagina te gaan.

mars eiwitreep

snickers eiwitreep

bounty eiwitreep

Mars eiwitpoeder

Er is echter meer. Ben je flauw van je huidige smaak eiwitpoeder? Dan kun je nu ook eiwitpoeder van Mars proberen. Verkrijgbaar in een bus van 800 gram biedt de Mars eiwitpoeder een mix van Whey Isolaat, Whey Concentraat en Whey Hydrolisaat. Een scoop van 35 gram bevat 23,6 gram eiwit, 4 gram koolhydraten en 2,6 gram vet en bevat 135 calorieën. Toegegeven, er zijn betere eiwitpoeders op de markt qua voedingswaarden, maar die smaken niet naar Mars! Wil jij genieten van een eiwitshake met de smaak van een Mars? De Mars eiwitpoeder is verkrijgbaar bij XXLNutrition. Klik snel op de afbeelding om naar de juiste pagina te gaan.

mars eiwitpoeder

Let op! Vanwege de grote populariteit zijn ze elke keer snel uitverkocht. Wees er snel bij als je de unieke Mars, Snickers en Bounty eiwitrepen of de Mars eiwitpoeder wilt uitproberen.

Fitnessbaas

De fitnessbaas is een echte eindbaas. Wekelijks schrijft hij artikelen over fitness, voeding en gezondheid voor fitnessbaas.nl. Geen moeilijke taal of loze beloftes. De fitnessbaas zegt waar het op staat.

Reageer op dit artikel

Loading Facebook Comments ...